presentació

Em dic Georgios, soc d'Atenes i les meves llengües maternes son el grec i el castellà. Després de més de 30 anys d'estudis en llengües i havent viscut a Espanya, França i Alemanya, domino el català, l'anglès i el francès. Tinc dos màsters oficials –en Traducció (Universitat Pompeu Fabra, Barcelona) i en Teoria del Llenguatge (EHESS, Paris)– i una llicenciatura en Dret (Universitat Aristòtil de Tessalònica). Trobaràs informació detallada al meu currículum.

reXicon va néixer de la meva passió pels idiomes, l'escriptura creativa i la comunicació. Sempre busco crear traduccions de qualitat i precises, donant prioritat a la fluïdesa del discurs i evitant frases massa complicades, que sovint són el resultat d'un aferrament estèril al text de partida. Això garanteix que totes les meves traduccions facin la impressió de ser textos originals i que, alhora, siguin ortogràficament i gramaticalment impecables.

La meva experiència en gestió de projectes per a empreses de traducció importants m'ha dotat de la capacitat de comprendre les necessitats dels clients i d'organitzar eficaçment cada projecte que emprenc.

I tot això a preus justos.

Georgios Kourtis